IMG_1496.jpg/enthoven-04.jpg/IMG_1497.jpg/IMG_1479.jpg/naamloos.JPG/header6.jpg/slider.jpg/

Software

Patron Agri Systems levert hightech tuinbouwinstallaties, maatwerksoftware en bijpassende personal computers. Binnen de hedendaagse glastuinbouw kan het juiste gebruik en beheer van energie het verschil maken tussen winst en verlies. Om alle energie stromen binnen uw bedrijf optimaal te managen bieden we de Mercurius Energie Manager.

De  Mercurius Energie Manager koppelt real-time gegevens inclusief actuele stroomtarieven waardoor direct de optimale acties op uw bedrijf kunnen volgen. U kunt hierbij denken aan beslissingen over bijvoorbeeld: belichting aan of uit afhankelijk van elektriciteitsprijs in combinatie met lichtbehoefte van de planten, stroom terug leveren aan het net of produceren voor eigen gebruik, warmte produceren versus warmtebuffer, CO2 produceren, aanschakelen/uitschakelen van een of meerdere wkk’s.

Het systeem wordt klantspecifiek en modulair opgebouwd en bestaat uit een software programma dat draait op een PC gekoppeld aan een “Hardware” bus systeem. Omdat de uitvoering afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

De Mercurius Energie Manager draait sinds 2006 en heeft zich in praktijk volop bewezen als een systeem met economisch rendement.