IMG_1496.jpg/enthoven-04.jpg/IMG_1497.jpg/IMG_1479.jpg/naamloos.JPG/header6.jpg/slider.jpg/

Over ons

Patron Agri Systems is onderdeel van de Patron Agri Systems Group. Wij adviseren, ontwikkelen en onderhouden technische installaties op het brede gebied van water, elektra en licht voor teeltbedrijven in de innovatieve Nederlandse glastuinbouwsector. Lees meer over onze mensen, kom bij ons werken of neem contact op voor meer informatie.

De Patron Agri Systems Group werd opgericht in het eerste decennium van de eenentwintigste eeuw. Tegelijkertijd werd Hoogendoorn Projects, de installatiegroep van Hoogendoorn Growth Management in de groep opgenomen onder de naam Patron Agri Systems. Naast Patron Agri Systems zijn ook Enthoven Techniek en Patron Agri Systems International onderdelen van de groep.

Patron Agri Systems is een gerenommeerde speler op het gebied van het installeren en in bedrijf stellen van Hoogendoorn computers. Onze hulp wordt regelmatig ingeroepen door collega dealers vanwege de gespecialiseerde expertise en flexibiliteit van onze mensen. Daarnaast kunnen we als onderdeel van de Patron Agri Systems Group ook complete sterkstroom-, water technische- en belichtingsinstallaties, evenals klant specifieke software, bieden.

We hebben alle mogelijkheden om u te helpen met grote nieuwbouwprojecten, regulier onderhoud of kleine aanpassingen. Ons groeiende bedrijf is uitgebreid met nieuwe technici en samen met klanten zoeken we steeds naar de perfect werkende oplossing.